Ontdek al onze unieke fritesvariaties!

Ontdek al onze unieke fritesvariaties!

Consumenten houden van keuze, óók in frites. Een deel van de restaurantgasten komt zelfs vaker terug bij een restaurant wanneer deze meer keuze biedt of innoveert met het aanbod van frites. Wij bieden u een aantal interessant producten om u mee te onderscheiden en om loyale klanten mee te krijgen die terug blijven komen…

 

Fry’n Dip – een origineel frietje voor een moderne look

Fry’n Dip is een heerlijke aardappelsnack met een krokante bite en een verrassend zachte binnenkant. Dit unieke frietje met een U-vorm is bij uitstek geschikt om gezellig samen te dippen.
Fry’n Dip past bij elke dipsaus en kan geserveerd worden als een bijzonder bijgerecht. Fry’n Dip heeft een hoge portieopbrengst per kg en is een blikvanger op elke tafel.
Door Fry’n Dip aan te bieden krijgt u tevreden en loyale klanten die blijven terug komen, keer op keer opnieuw!

 

Tradistyle Frites – frites met karakter voor een authentieke beleving

Inspelend op de groeiende trend naar het aanbieden van ambachtelijke producten brengt McCain haar Tradistyle Frites opnieuw onder de aandacht. Dit product is bij uitstek geschikt voor restaurants die een ambachtelijk frietje willen serveren zonder het bijkomende werk van schillen, snijden en voorbakken. Tradistyle Frites is gemaakt van Bintje aardappelen en heeft een onregelmatige snijmaat.

Deze frites hebben een heerlijke smaak, een ambachtelijk uiterlijk maar ook een constante kwaliteit gedurende het hele jaar.  Daarnaast is het risico op product derving minimaal doordat Tradistyle Frites zowel in de koeling als in de diepvries te bewaren is. Door dit constante én unieke frietje aan te bieden met een ambachtelijk karakter krijgt u tevreden en loyale klanten die blijven terug komen, keer op keer opnieuw!

 

Country Style Frites Skin On – heerlijke frites met schil

Een groot succes bij grillrestaurants in binnen en buitenland! Een recht gesneden frietje mét de aardappelschil er nog op. De schil geeft het frietje een mooi uiterlijk, maar zorgt ook voor een knapperige textuur én een heerlijke smaak van aardappelen.
Country Style Frites Skin On past uitstekend bij een goede steak of sparerib en geeft een authentiek tintje aan uw menu zónder extra werk!