Aardappelgoulash met Potato Cubes

Aardappelgoulash met Potato Cubes

Bereidingstijd ca. 10 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
1kg Easy Nature Potato Cubes
2kg rundvleesgoulash
bakolie
4 middelgrote uien
8 teentjes knoflook
4 rode paprika's
4 EL tomatenpuree
800ml vleesbouillon
zout en peper
2 TL paprikapoeder
1 TL komijn
4 laurierblaadjes
1 bosje bladpeterselie


Schil de uien en de knoflook en snij in fijne blokjes. Was de paprika's, snij doormidden, verwijder de zaadjes en snij in blokjes van 1cm. Was de peterselie, schud droog, pluk van de stengels en hak fijn. Bak de goulash in een diepe pan. Voeg de uien, knoflook en paprika toe en laat 2 minuten sudderen. Voeg daarna de tomatenpuree toe en meng goed met de andere ingrediënten. Giet de bouillon erbij en kruid met peper, zout, paprikapoeder, laurier en komijn. Laat 85 minuten sudderen op een laag vuur. Controleer regelmatig of er nog genoeg vloeistof in de pan zit en vul indien nodig aan met water. Voeg daarna de Potato Cubes toe en laat nog 5 minuten sudderen. Strooi er peterselie over en serveer.


Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 632
kJ : 2636
Eiwit : 34g
Vet : 41g
Koolhydraten : 21g