Aardappelpannetje met chorizo en yoghurtsaus

Aardappelpannetje met chorizo en yoghurtsaus

Bereidingstijds ca. 30 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
1,5kg Easy Nature Potato Slices
4 EL olijfolie
4 uien
4 groene paprika's
2 rode paprika's
10 sneetjes chorizo
1 bosje peterselie
zout en peper


500ml yoghurt (1,5% vet)
1/2 TL komijn
zout


Was de paprika's, snij doormidden, verwijder de zaadjes en snij in blokjes van 1 cm. Schil de uien en snij in blokjes. Was de peterselie en hak fijn. Bak de uien en paprika in een pan met olijfolie. Voeg de uitgelekte Potato Slices toe en roer regelmatig. Laat 3 minuten bakken. Voeg de chorizo toe en laat nog 3 minuten bakken terwijl men de chorizo regelmatig omdraait. Kruid met peper en zout. Voor de saus : meng de yoghurt met wat zout en komijn.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 617
kJ : 2576
Eiwit : 29g
Vet : 38g
Koolhydraten : 38g