Aubergine-Tomatenschotel met Country Wedges Rosemary

Aubergine-Tomatenschotel met Country Wedges Rosemary

Bereidingstijd ca. 75 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
2kg Easy Nature Country Wedges Rosemary
6 aubergines (ca. 800g)
4 teentjes knoflook
zout
olijfolie
800g gekookte ham
800g geraspte Gouda
1,5L pittige tomatensaus


Warm de oven voor op 180°C. Snij de aubergines in de lengte in 1/2 cm dikke schijven. Leg bakpapier op een bakplaat met daarop de aubergines. Bak ze in de oven gedurende 25 minuten. Schil en plet ondertussen de knoflook en bestrooi met een beetje zout. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en knoflook. Leg een laag gebakken aubergines in de schaal. Leg daarop een laagje kaas en een laagje ham. Herhaal nogmaals. Giet al laatste de tomatensaus over de laagjes en strooi de rest van de kaar erover. Bak in de oven op 180°C gedurende 35 minuten. Bak 10 minuten voor het einde van de baktijd de Easy Seasoned Country Wedges Rosemary in een pan.

Geschatte voedingswaarden per persoon:
kcal : 685
kJ : 2863
Eiwit : 44g
Vet : 46g
Koolhydraten : 51g