Baking Potatoes met sinaasappel-gember-knoflookboter

Baking Potatoes met sinaasappel-gember-knoflookboter

Voor 4 personen

Ingrediënten
4 Easy Nature Baking Potatoes
200g boter
1 sinaasappel
4 cm verse gember
2 theelepels citroenpeper


Laat de roomboter zacht. Rasp de schil van de sinaasappel. Schil de gember en rasp die ook. Prak de sinaasappelschil, de gember en de citroenpeper door de zachte boter. Leg de bol boter op een stuk huishoudfolie, rol die om de boter heen en maak er een worstje van. Leg in de koelkast. Doe de Baking Potatoes 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden) of 5 minuten in de magnetron (1000 Watt). Snij de aardappels kruiselings in, open de schil. Snij de rol boter in dikke plakken, haal het folie van de plakken. Leg op iedere hete aardappel een plak boter.