Köfte gehaktballetjes met yoghurtsaus en Potato Slices Introduction Main Image Page ContentVoor 4 personen Ingrediënten400g Easy Nature Potato Slices750g Köfte (gekruid lamsgehakt)2 tenen knoflook250 ml yoghurt1/2 bos platte peterselie1 theelepel citroenpeper70g boter Draai van het gehakt acht tot tien kleine balletjes. Zet koel weg om steviger te worden. Maak de yoghurtsaus : hak de knoflook grof, doe in een blenderbeker met de yoghurt, de blaadjes peterselie en de citroenpeper. Mix er met de staafmixer een saus van. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan met een dikke bodem. Bak de gehaktballetjes aan alle kanten bruin en draai het vuur laag, zodat de gehaktballetjes gaar kunnen worden. Verhit de rest van de boter in een pan en bak daarin de Potato Slices tot ze goudbruin zijn. Schep de aardappeltjes in een kom, met gehaktballetjes. Schenk de yoghurtsaus erover. Serveer met een salade.