Mediterraans Aardappelpannetje met Country Wedges Rosemary

Mediterraans Aardappelpannetje met Country Wedges Rosemary

Bereidingstijd ca. 35 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
1kg Easy Seasoned Country Wedges Rosemary
2 grote uien
6 teentjes knoflook
8 rode of gele paprika's
6 courgettes
40 kerstomaatjes
50 zwarte olijven, zonder pit
olijfolie
4 takjes rozemarijn
4 takjes tijm
2 TL oregano
zout en peper


Schil de uien en de knoflook. Hak de knoflook fijn en snij de uien in grote stukken. Was de overige groenten. Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes en snij in blokjes van 2 cm. Snij de courgettes in schijfjes van 1cm dik. Halveer de kerstomaatjes. Was de kruiden, schud droog, pluk van de steeltjes en hak fijn. Voeg de uien en knoflook toe en laat 10 minuten sudderen met een deksel erop. Voeg de overige groenten, kruiden en olijven toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 minuten sudderen zonder deksel. Bak de Country Wedges Rosemary gedurende 5-10 minuten in een pan.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 367
kJ : 1576
Eiwit : 9g
Vet : 10g
Koolhydraten : 58g