Minestrone met Potato Cubes

Minestrone met Potato Cubes

Bereidingstijd ca. 40 minuten
Voor 10 personen


Ingrediënten
400g Easy Nature Potato Cubes
200g bleekselderij
400g prei
400g wortelen
4 tomaten
200g diepvries sperzieboontjes
2 uien
4 teentjes knoflook
olijfolie
3L groentenbouillon
zout en peper
1 bosje peterselie
2 bosjes marjolein
geraspte parmezaanse kaas


Ontdooi de sperzieboontjes. Was de groenten en snij de selder in stukken van 2 cm. Halveer de prei in de lengte en snij in stukken van 1cm. Schil de wortelen, snij ze in de lengte door en vervolgens in dunne schijfjes. Snij de tomaten in kleine blokjes. Was de peterselie en marjolein, pluk van de stengels en hak fijn. Schil de uien en knoflook en snij in kleine blokjes. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de uien glazig samen met de knoflook. Voeg de rest van de gesneden groenten toe, kruid met een beetje zout en laat 3 minuten koken. Giet de groentenbouillon erbij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 10 minuten sudderen. Voeg 5 minuten voor het einde de sperzieboontjes en de uitgelekte Potato Cubes toe. Strooi wat peterselie, marjolein en parmezaanse kaas erover en serveer.

Geschatte voedingswaarden per persoon :
kcal : 164
kJ : 682
Eiwit : 11g
Vet : 6g
Koolhydraten : 16g