Roodbaarsfilet met tomaat, Grimbergen Blond en Baking Potatoes

Roodbaarsfilet met tomaat, Grimbergen Blond en Baking Potatoes

Ingrediënten

McCain Easy Nature Baking Potatoes

500g roodbaarsfilet (of tilapiafilet)
2 lente-uitjes
4 grote tomaten
1 theelepel milde kerriepoeder
3 eetlepels olijfolie
2 dl Grimbergen Blond
4 eetlepels broodkruim
2 eetlepels fijngeknipte bladpeterselie
4 eetlepels créme fraîsche gemengd met vers gesneden groene kruiden
peper en zout

Tomaten halveren en de zaadlijsten en zaadjes eruit halen. Het vruchtvlees met zout bestrooien. Lente-uitjes in ringetjes snijden, goed afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. De oven op 200C voorverwarmen. Roodbaarsfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Olie in een wok verwarmen en de reepjes vis roerbakken. Uitgelekte lente-uitjes en kerrie erdoor roeren, verder roerbakken en het bier erdoor roeren. Nog 3 minuten goed verwarmen. De gehalveerde tomaten met het vismengsel vullen en afdekken met het broodkruim. De de tomaten en de Baking Potatoes 10 minuten bakken tot de bovenkant lichtbruin van kleur is geworden. Snijd de Baking Potatoes aan de bovenzijde open en vul ze met het créme fraîsche-mengsel. Garneer de tomaten met de peterselie en serveer ze samen met een Baking Poatatoes op een bord.