Saltimbocca met Pommes Parisiennes en sperzieboonrolletjes

Saltimbocca met Pommes Parisiennes en sperzieboonrolletjes

Voor 4 personen

Ingrediënten
500g Easy Nature Pommes Parisiennes
300g sperziebonen
8 plakken Parmaham
4 kalfsschnitzel
1 bolletje mozzarella
8 verse salieblaadjes
70g boter
1 eetlepel Italiaanse kruiden


Zet een grote pan op met water, breng aan de kook. Doe de schoongemaakte sperzieboontjes in het kokende water en koko ze in vijf tot tien minuten beetgaar. Leg ze daarna meteen in een bak met koud water. Snij vier plakken Parmaham in de lengte door, zodat je acht lange repen Parmaham hebt. Maak acht bosjes van de sperziebonen, rol ze in de ham. Leg in een ingevette ovenschaal. Verwarm de oven alvast voor op 200 graden. Sla de kalfsschnitzels nog iets malser en platter. Snij vier plakken van de mozzarella, zo dun mogelijk. Leg op iedere kalfsschnitzel een plak mozzarella, een plak Parmezaanse ham en twee blaadjes salie. Zet vast met een prikkertje. Verhit de roomboter in de pan. Draai het vuur laag. Bak de schnitzels op laag vuur gaar. De kaas mag smelten, maar moet eigenlijk niet in de pan lopen. Schuif de sperziebonenrolletjes in de oven, laat ze in tien minuten heet worden. Bak in die tussentijd de Pommes Parisiennes. Schep daar de Italiaanse kruiden doorheen. Leg op ieder bord twee sperziebonenrolletjes en een saltimbocca en schep er de aardappeltjes bij.